Skandinávský dům - The Scandinavian House
Září 06, 2010, 04:59:37 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: SMF - Just Installed!

Domů   Nápověda Vyhledávání Kalendář Přihlásit Registrovat  
Stran: 1 2 3 [4]
  Tisk  
Autor Téma: Zamilovaný (-á) ve Skandinávii?  (Přečteno 10947 krát)
Ariana07
profík

« Odpověď #45 kdy: říjen 24, 2008, 10:42:02 »

Škleb S hledáním ženichů ještě počkejte, apropos třeba je tomu Dánovi dvacet.  Mrknutí
Zaznamenáno

"Když se ti v jeden krásný den na střepy rozbije tvůj sen, tak nebreč a zatni pěsti, vždyť střepy přinášejí štěstí!!!"
barunka1411
nováček
*

« Odpověď #46 kdy: únor 19, 2010, 10:40:49 »

Ahoj....Tak můžu se hrdě a nadšeně hlásit mezi zamilované....Právě prožívám jedno z nejkrásnějších období a to právě se Švédem :-) Je to báječnej chlap, takovej "joke", jak říká...Dokáže mě rozesmát jedním slovem. Dokáže udělat z něčeho, co je u českých chlapů vlastně nic moc, něco překrásnýho :-) Asi nemusím říkat, že ze Švédů lichotky padají jedna báseň :-) Jejich upřímnost a lidskost je až k nevíře báječná :-) Můj pocit štěstí a nadšení je asi nepopsatelný... :-) Možná na dlouhé povídání :-)
Zaznamenáno
barunka1411
nováček
*

« Odpověď #47 kdy: únor 19, 2010, 10:49:35 »

Ahoj,

to vse je moc moc hezke.  Mrknutí Me take prijdou velmi sympaticti, ale kde nejakeho potkat v techto koncinach? (CR)  Co???

Já jsem ho potkala tady v ČR  Škleb Dokonce asi 15km od té naší vesničky, kde bydlím :-) Takže...Jak říkám..Co má se stát...Stane se :-)
Zaznamenáno
Ariana07
profík

« Odpověď #48 kdy: únor 20, 2010, 12:44:25 »

Souhlas, Švédové jsou moc fajn, takoví lidští a nekomplikovaní, schvaluju.  Škleb
Zaznamenáno

"Když se ti v jeden krásný den na střepy rozbije tvůj sen, tak nebreč a zatni pěsti, vždyť střepy přinášejí štěstí!!!"
StanovskyM
Kontrolní komise
nováček
*

« Odpověď #49 kdy: únor 22, 2010, 01:58:06 »

Asi nemusím říkat, že ze Švédů lichotky padají jedna báseň :-)
Nonono, však my, čeští kluci, taky nejsme k zahození. Obzvlášť, když jsme zamilovaný do Severu. :-)
Zaznamenáno
barunka1411
nováček
*

« Odpověď #50 kdy: únor 22, 2010, 10:32:08 »

Nonono, však my, čeští kluci, taky nejsme k zahození. Obzvlášť, když jsme zamilovaný do Severu. :-)

Hehe, ano ano....Taky vám to jde, když se chce...Ovšem těm se "Severským" srdcem to jde krásně..Věřím, že i Tobě :-)
Zaznamenáno
Frohlein
nováček
*

« Odpověď #51 kdy: Březen 29, 2010, 08:14:55 »

Nějak mám z tohohle tématu pocit, že jsou Češi zaostalí. Já když jednou byla na víkend v Drážďanech, tak jsem za ty dva dny viděla víc chlapů s kočárkem než v ČR za celý život.
Kde proboha ty Skandinávce berete?  Šok  Asi bych se po nějakém taky měla porozhlédnout! Zatím jsem se rozhlížela po Němcích, ale bez úspěchu, a to jich je tady v Bavorsku plno Škleb

Pokud jde o ty neuvěřitelné historky středoškolaček, tak moje bývalá francouzštinářka nám jednou vyprávěla, jak byla s gymplem ještě před revolucí ve Francii a hned dvě její spolužačky se tam na první pohled zamilovaly, nějaký čas si s těmi Francouzi psaly a později se za ně vdaly  Šok  No proč se něco takovýho nestane mně???
Zaznamenáno
Ariana07
profík

« Odpověď #52 kdy: Květen 04, 2010, 07:57:15 »

Ahoj, no mně se to taky ne a ne stát Úsměv Ale co ty víš, co se ti kdy stane, někdy to přijde a ani nevíš jak.  Úsměv Mám známou a ta vždy říkala, že by kromě Čecha nikoho nechtěla. No a pak potkala sympatického Nora - a všechno je najednou jinak. Úsměv
Zaznamenáno

StanovskyM
Kontrolní komise
nováček
*

« Odpověď #53 kdy: Květen 14, 2010, 11:48:28 »

Hehe, ano ano....Taky vám to jde, když se chce...Ovšem těm se "Severským" srdcem to jde krásně..Věřím, že i Tobě :-)
V mejch letech už mi zbejvá jen to zamilování. I když... tuhle v Lemmenjoki se do mě zakoukala osmdesátiletá (opilá) Laponka.
Zaznamenáno
Ariana07
profík

« Odpověď #54 kdy: Květen 16, 2010, 09:34:18 »

V mejch letech už mi zbejvá jen to zamilování. I když... tuhle v Lemmenjoki se do mě zakoukala osmdesátiletá (opilá) Laponka.

To muselo být jistě zábavné  Mrknutí
Zaznamenáno

zdenkapolachova
nováček
*

« Odpověď #55 kdy: Srpen 18, 2010, 07:56:16 »

no je fakt, že švédi jsou určitě slušnější než tadyti naši křupani  Vyplazuji jazyk...
žádného neznám osobně, ale s jedním si píšu a je to fakt charakter, a je strašně milej Smích
Zaznamenáno
Ariana07
profík

« Odpověď #56 kdy: Srpen 18, 2010, 08:37:14 »

Joo, úžasní teda fakt jsou Úsměv Ovšem ani Dánové, jak to tak vypadá, nejsou k zahození... Škoda, že už jsem taková stará bréca  Škleb
Zaznamenáno

Stran: 1 2 3 [4]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!