Skandinávský dům - The Scandinavian House
Září 06, 2010, 05:21:32 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: SMF - Just Installed!

Domů   Nápověda Vyhledávání Kalendář Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Neznámá kniha i autor:-)  (Přečteno 3613 krát)
Berny
nováček
*

« kdy: červenec 07, 2009, 07:29:41 »

Zdravím všechny milovníky severské literatůry:-)  Mám problém jednou jsem slyšel úryvky  jedné knihy a velice mě zaujala. Chtěl jsem si jí moc přečíst , ale je tu háček jméno autora a jméno knihy jsem si pečlivě zapsal a lísteček někam založil a za všechny bohy ho nemohu najít:-(((((((((

Je to známí autor myslím šwédský, je to současný autor a bylo to o životě sámů (laponců) a myslím, že v názmu bylo něco s duhou ?.-)

Fakt nevím rád se řídím příslovím myslet je..hov ... vědět. Úsměv
Zaznamenáno
eva.dohnalkova
Dobrovolníci
nováček
*

« Odpověď #1 kdy: říjen 10, 2009, 07:00:49 »

Zdravím všechny milovníky severské literatůry:-)  Mám problém jednou jsem slyšel úryvky  jedné knihy a velice mě zaujala. Chtěl jsem si jí moc přečíst , ale je tu háček jméno autora a jméno knihy jsem si pečlivě zapsal a lísteček někam založil a za všechny bohy ho nemohu najít:-(((((((((

Je to známí autor myslím šwédský, je to současný autor a bylo to o životě sámů (laponců) a myslím, že v názmu bylo něco s duhou ?.-)

Fakt nevím rád se řídím příslovím myslet je..hov ... vědět. Úsměv

Zdravim,
bylo to spise o zivote Samu, nebo o mytech a legendach?
Nedavno vyslo tohle: [url]http://www.kosmas.cz/knihy/121677/o-muzi-ktery-si-koupil-svedeni/[url] , autor je sice Nor a v nazvu neni duha Úsměv, ale treba je duha v nazvu nektere z povesti... 
Pekny den,
Eva
Zaznamenáno
michal
administrátor
profík

« Odpověď #2 kdy: říjen 11, 2009, 09:48:24 »

Ještě vyšel výbor Noidova smrt - pověsti a pohádky z Laponska.
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!