Skandinávský dům - The Scandinavian House
Září 03, 2010, 09:31:20 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: SMF - Just Installed!

Domů   Nápověda Vyhledávání Kalendář Přihlásit Registrovat  
Anketa
Otázka: Která ze severských zemí je Vám nejbližší?
Dánsko - 5 (9.3%)
Finsko - 15 (27.8%)
Island - 6 (11.1%)
Norsko - 17 (31.5%)
Švédsko - 11 (20.4%)
Celkem hlasů: 49

Stran: 1 2 [3] 4
  Tisk  
Autor Téma: Nejpopulárnější severská země  (Přečteno 19563 krát)
PetrV
uživatel
**

« Odpověď #30 kdy: únor 07, 2007, 04:29:49 »

Hlasoval jsem 2x pro Dánsko. Ani nevím jak. Věšet se kvůli tomu nebudu. zdravím!
Zaznamenáno
Ariana07
profík

« Odpověď #31 kdy: únor 07, 2007, 04:30:23 »

To je škoda, že ta anketa nelze veřejně zpřístupnit. No ještě bychom to tu mohli nechat, je to nejnavštěvovanější článek na celém fóru.  Úsměv
Zaznamenáno

"Když se ti v jeden krásný den na střepy rozbije tvůj sen, tak nebreč a zatni pěsti, vždyť střepy přinášejí štěstí!!!"
Ariana07
profík

« Odpověď #32 kdy: únor 07, 2007, 04:31:55 »

Já bych hlasovala pro Švédsko třeba i třikrát, kdyby to šlo.  Smích
Zaznamenáno

"Když se ti v jeden krásný den na střepy rozbije tvůj sen, tak nebreč a zatni pěsti, vždyť střepy přinášejí štěstí!!!"
michal
administrátor
profík

« Odpověď #33 kdy: únor 07, 2007, 07:14:53 »

Pokud nekdo hlasoval pro Svedsko 2x, jak muzete mluvit o moralnim vitezstvi??? To je snad moralni prohra, ne?? No, jesteze pro Finsko (snad) nikdo dvakrat nehlasoval. Ja teda rozhodne ne a kdyby to slo, tak bych to ani neudelal. To vite, my finofilove jsme takovi MORALNI  Smích
Zaznamenáno
Lenka
Host
« Odpověď #34 kdy: únor 07, 2007, 07:45:47 »

Vždyť to přece nejde, tak se není třeba durdit.  Mrknutí
Zaznamenáno
Ariana07
profík

« Odpověď #35 kdy: únor 07, 2007, 07:49:24 »

Hlasovat dvakrát z jednoho nicku nejde, tudíž tu k žádným machinacím s hlasy nemůže docházet. Úsměv Ale pokud někdo tak skutečně hlasoval, mohli bychom tedy tuto možnost hlasovat dvakrát dostat všichni... Úsměv Stejně má většina z nás víc favoritů a například pro Stiinu a pro mne to bylo zapeklitě těžké rozhodování... Šok
Zaznamenáno

Ariana07
profík

« Odpověď #36 kdy: únor 07, 2007, 07:53:44 »

Ale pak by se to muselo jmenovat Dvě nejpopulárnější severské země.  Škleb
Zaznamenáno

Lenka
Host
« Odpověď #37 kdy: únor 07, 2007, 07:58:08 »

A ještě tu ta možnost založit si třeba deset nicků. Smích Ale otázka je, zda to stojí za to. Vyplazuji jazyk
Zaznamenáno
Lenka
Host
« Odpověď #38 kdy: únor 07, 2007, 08:03:43 »

Už jsem to zkoušela, ale zpřístupnit pouze ankety nelze. Jedině všechno, nebo nic  Nevím co si myslet/Nerozhodný

Tomáš tedy trochu hledal na fóru na domovských stránkách Simple machines forum a tam je diskuze o tom, jak právě tohle udělat.
A po nějakých úpravách by to šlo, ale chtělo by to asi přece jen zásah někoho, kdo se trochu vyzná.  Mrknutí
Zaznamenáno
Stina
profík

« Odpověď #39 kdy: únor 07, 2007, 08:28:27 »

Jo... bylo to vyslovené mučení.
Zaznamenáno
Ariana07
profík

« Odpověď #40 kdy: únor 07, 2007, 08:48:09 »

Abych řekla pravdu, mě se ze severských zemí líbí všech pět! I když jsem byla jen ve dvou a tou třetí projížděla. Úsměv Kdybych chtěla být spravedlivá, tak bych si musela vytvořit pět nicků a dát každé po hlasu. Jenže kdyby to tak udělali všichni, tak by ta anketa moc neměla cenu, když by každá země dostala sto hlasů. :-) Tož to nechejme jak to je: tři velké severské superzemě suverénně vedou a ty dvě menší krásné superzemičky je dotahují.   Kroutím očima
Zaznamenáno

Ariana07
profík

« Odpověď #41 kdy: únor 09, 2007, 01:11:17 »

A Finsko se ujímá vedení! Přátele, ještě není rozhodnuto, napínavý souboj pokračuje!  Šok
Zaznamenáno

Rodgina
nováček
*

« Odpověď #42 kdy: únor 23, 2007, 03:13:28 »

Úsměv Hejsan!!! Sem tu prvne a hlasovat sem proste musela. Svedsko vzdycky bylo je a bude stredem pozornosti z Northen countries. To se neda ovlivnit.  Mrknutí
Zaznamenáno
Ariana07
profík

« Odpověď #43 kdy: Duben 04, 2007, 09:48:11 »

A heleďme se, Kristova noho, to jsou mi jobovky. Chvíli jsem tu nebyla, a Švédsko se mi mezitím propadlo z čestného prvního místa na třetí.  Pláč  Netuším, čím si to chudák zasloužilo, vždyť je tááák krásné... Nicméně každá bitva se ještě dá vyhrát, a třeba z řad návštěvníků povstanou noví švédofilové a přidají pár hlasů.  Úsměv
Zaznamenáno

MTinka
přispěvatel

« Odpověď #44 kdy: Duben 05, 2007, 08:12:03 »

hurá...Suomi zase vede! Smích
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3] 4
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!